Je bent nieuwsgierig maar je wilt niet direct lid worden, dan is deze 8-weekse introductiecursus iets voor jou. Je kunt je hieronder inschrijven.

  • Rijswijk (volwassenen en jeugd vanaf 16jr) | Start 18 oktober* 2021 | ma 19.00u tot 20.00u
  • Hoek van Holland (volwassenen en jeugd vanaf 13jr)  | Start  14 oktober 2021 | do 19.00u tot 20.00u
In oktober* gaan er weer introductiecursussen van start. In 8 lessen leer je de grondbeginselen van het Aikido. Zoals:  basisbewegingen, technieken, valbreken en rollen en het gebruik van de houten wapens:  stok (jo), zwaard (bokken)  en mes (tanto). (Is de cursus al begonnen, kun je ook instromen.)

Enkele basistechnieken worden tijdens deze cursus uitgediept en anderen aangestipt, daarnaast krijg je demonstraties door ervaren aikidoka. Je zult na enkele lessen zien dat de bewegingen en het rollen op de mat steeds makkelijker worden. Daarom is het belangrijk dat je zoveel mogelijk alle lessen volgt om aan het eind van de cursus een zo goed mogelijk beeld te hebben of je wilt doorgaan of niet. Na de cursus kun je dan ook als je wilt direct mee draaien met de reguliere lessen voor € 25,- per maand.

Je hebt nog geen speciale kleding nodig voor deze cursus, een trainingsbroek met shirt volstaat prima. Als je zelf al een aikido-/judo-/karatepak hebt, kun je deze vanzelfsprekend aan.

8 weken lang voor slechts € 30,-!**

Aanmelden kan via het onderstaand inschrijfformulier. Nadat je hebt ingeschreven krijg je een ontvangstbevestiging met verdere informatie.

Voor vragen kun je contact opnemen via het formulier op de contact pagina.

* Onder voorbehoud van de dan geldende Corona-maatregelen 

** Stroomt men later in dan betaald men evenredig het aantal lessen plus 3 euro administratiekosten / korting met Ooievaarspas voor leerlingen uit Rijswijk of Den Haag. 

ooievaarspas-mobile-0eb8713ba446fb22b3889f86ed8a3eab

Zie je geen inschrijfformulier of werkt het niet? Klik dan HIER